Le Bazarre – zaterdag 12 november – Neude, Utrecht

Vintage, design, tweedehands kleding, antiek, vinyl, grafisch werk, illustraties, eten, drinken & veel meer in de kramen en de handjes bij het vuur! Ieder jaar in november maakt Le Bazarre van de Neude een warm festivalnest dat volledig in het teken staat van het internationale muziekfestival Le Guess Who?.

Wanneer komt het voor dat Utrecht zoveel avontuurlijke muziekliefhebbers van over de hele wereld ontvangt? Daarom laat Le Bazarre op de Neude vol trots zien wat we ‘in huis’ hebben. Satelliet-festival Le Mini Who? tovert daarbij de Breedstraatbuurt om tot een schatkaart waar ruim 50 bands uit de Nederlandse underground muziekscene te ontdekken zijn, gratis en voor nop. Le Feast nodigt je ’s avonds uit om mee te eten in een huiskamer van en samen met mensen die je nog niet kent (meer info volgt snel). Stadhuiskwartier Utrecht verwelkomt ons weer met open armen op één van de leukste pleinen, namelijk de Neude.

Simpelweg het mooiste weekend van het jaar.

Om te vieren dat we alweer voor de 3e keer op Le Bazarre staan krijg je nu, als je voor 10 november online bestelt een gratis zakje Pittige Pinda’s! Kies op het bestelformulier voor ‘ afhalen op Le Bazarre’, dan nemen we je bestelling mee op 12 november!


Klik hier om te zien waar we eerder stonden.